De Brede Kwispel

In januari 2005 is hondenschool "de Brede Kwispel" gestart. We hebben sinds 1 november 2017 een nieuwe locatie in Ulft aan de Waalstraat. (bij de ijsbaan). In de wintermaanden zijn de lessen op verschillende plekken. Naast mijzelf geeft ook Wietske van Dijk les op de hondenschool. Uiteraard hebben we de diploma Kynologisch instructeur.

Ons doel is dat zowel baas als hond plezier hebben in de training, een leuke band krijgen en dat alles op een begrijpelijke manier aangeleerd wordt. Er wordt positief getraind. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hondsvriendelijke materialen, dus geen slipkettingen of andere ruk en trekmiddelen. Normale halsband of hondsvriendelijk tuig en een normale riem, geen uitlooplijn. Deelname is voor eigen risico.


Op de maandag dinsdag, woensdag en zaterdag worden er verschillende cursussen geven.  Mocht u ergens interesse in hebben neem dan gerust contact op.


Bewegen met je hond:

Op zaterdag wordt er een cursus bewegen met je hond gegeven. Dit is eigenlijk precies wat de naam zegt je gaat bewegen samen met je hond. Benieuwd wat het is? Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina, daar staan wat foto's en filmpjes.

Zaterdags om 8.30uur geeft Wietske deze les op verschillende locaties.

Op 30 mei 19:30uur is er een proefles bewegen met je hond, interesse? 
Neem contact op met Wietske 06-34941338Prijzenlijst (2023) van de lessen die er worden gegeven op de hondenschool:

- Puppy opvoedingscursus €120,-
 9 praktijk lessen + 1 theorie les (1e les) en via de app.

- Basis cursus 10 weken €120,- 

- Gehoorzaamheid A-B-C 10 weken €120,-

- Variatie training 10 weken €120,-

- Bewegen met je hond 8 weken €100,-

Betalingen contant op de 2e les, middels tikkie of overmaken voor de 2e les onder vermelding van naam hond, dag en tijd van de cursus. Rek.nr. NL15RBRB0983722935 t.n.v de brede kwispel.